Energiezuinig wonen in het allereerste HappyNest aanbod. Neem een kijkje!

Energiezuinig wonen in HappyNest nieuwbouwappartementen- en woningen
Nieuws

HappyNest kies voor zes warme buurten waarin jij jouw nieuwe thuis kan vinden. Lees snel verder en ontdek waar onze gloednieuwe huur-en-aankoopformule haar eerste aanbod woningen en appartementen nestelde, én hoe je ook als huurder profiteert van een lagere energiefactuur in een nieuwbouwwoning.

Energiezuinige nieuwbouw vs. de hoge energiefactuur

Wist je dat we streven naar een zo laag mogelijke energiefactuur voor onze bewoners? Daarom vind je in het HappyNest aanbod net die buurten waar het uiterst duurzaam wonen is in energiezuinige nieuwbouwwoningen- en appartementen. Deze gloednieuwe huur-en-aankoopwoningen worden duurzaam verwarmd door de laatste moderne technieken in hernieuwbare energiebronnen voor verwarming en sanitair. Zo winnen we in alle HappyNest buurten zelf elektriciteit en energie door bijvoorbeeld zonnepanelen en warmtepompen, en ben jij als bewoner dus minder afhankelijk van het net en bijgevolg de evolutie in energieprijzen.

Kies jij ook voor een duurzaam nieuw nest? 

Als huurder of eigenaar van een nieuwbouwwoning voel je letterlijk het verschil in je portemonnee door een lagere energiefactuur

Huur nu, koop later in deze buurten

Kiezen voor een HappyNest woning, is kiezen voor een financieel duurzame toekomst. Momenteel nestelen we ons in volgende buurten:

  • Deurne, Eksterlaer
  • Geel, Laar
  • Machelen, Machtig Wonen in 1830
  • Vilvoorde, 4 Fonteinen
  • Hasselt, Quartier Bleu
  • Houthalen, Tenrijt

Deurne, Eksterlaer

Te midden van het groen vind je de gloednieuwe woonbuurt Eksterlaer in Deurne. In een wip ben je in Antwerpen centrum, en dankzij een uitstekende verbinding met zowel de snelweg als openbaar vervoer, ook elders. Zie jij jezelf wonen in deze oase van rust op een boogscheut van Antwerpen centrum?

Vilvoorde, 4 Fonteinen

Flaneren in Vilvoorde, dat doe je in Vier Fonteinen: dé gloednieuwe buurt aan het water. De appartementen in ’t Brughuis zijn allemaal voorzien van alle comfort voor jezelf en je gezin. Stap hier buiten, en je vindt jezelf temidden in een perfecte mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen.

HappyNest Vier Fonteinen

Geel

Lijkt gemoedelijk wonen in hartje Kempen wel iets voor jou? Dan ontvangt de woonbuurt Laar in Geel jou met open armen. Duurzaamheid, groenruimte en ontmoeten gaan hier hand in hand. Je vindt er scholen, jeugd- en sportverenigingen en winkels op wandelafstand van je deur. Wist je dat we hier zowel woningen als appartementen combineren en ze samen één harmonieus geheel vormen met de nodige groenruimte? Voor elk wat wils, dus.

Houthalen

Houthalen has got it all. Kleinschalige, gezellig warme woonbuurt ideaal voor het hele gezin? Check. Autoluwe woonbuurt en tegelijk centraal gelegen? Dubbelcheck. Vind jij jouw thuis in één van de zes moderne halfopen woningen met oog voor groen? 

Energiezuinige nieuwbouwwoning Geel Laar

Hasselt

Hip wonen in hartje Limburg. Zie jij jezelf ook wonen aan deze gloednieuwe bruisende boulevard in Hasselt? Quartier Bleu checks all the boxes. Wist je dat we hier verwarmen met een duurzaam KWO systeem en jij dus niet wakker hoeft te liggen van een hoge energiefactuur? 

Machelen

Machtig wonen, dat doe je in Machelen. Modern comfort, veel licht en hoge levenskwaliteit staan voorop in onze gezellige woonbuurt. Kies je voor een huis voor het hele gezin? Of liever een gezellig appartement? Geniet van de privétuin en gemeenschappelijke binnentuin, en kom hélemaal thuis in Machelen. 

Benieuwd waar jij je HappyNest zal vinden? 

Raadpleeg een overzicht van alle buurten op onze aanbodpagina.

Ontdek het aanbod